Staketreparationen

Hej alla odlare!
Det blev verkligen en BRA arbetsdag i dag (13/7) ! Vi hann med mycket.
Allt virke blev målat, många dåliga plankor byttes ut och ersattes med nya, ett röjningsarbete invid staketet satte fart där mycken sly och många träd sågades, grävdes och rycktes bort.

Det är fantastiskt vad mycket man kan –  och vi kunde – åstadkomma tillsammans! Och roligt var det!

Klara är vi förstås inte – det återstår mycket att göra. I morgon blir det inget gemensamt organiserat arbete. Vi beslöt i stället att fortsätta nästa lördag med start vid 10-tiden och även därefter fortsättningsvis arbeta på lördagar.

Vi var väl bortåt ett trettital personer som jobbade, slet och svettades idag. Vi hoppas på att det också i fortsättningen blir stor uppslutning – alla som var med idag kommer inte att kunna komma vara med nästa lördag men totalt sett är vi ju många, många fler. Föreningen bjuder på kaffe/te. Bra om man tar med egen termos med hett vatten. En hembakad kaka tas emot med acklamation!

Väl mött nästa lördag!
Styrelsen/Kerstin