Stora staketprojektet!

Första delen av nya höga staketet.
Första delen av nya höga staketet.

Och nu är det dags för vårt stora staketprojekt. Vi hann inte riktigt klart med reparationen av staketet i höstas. Den måste vi slutföra och därtill ska vi börja med höjningen av staketet som i slutänden ska hindra rådjuren att mumsa i sig våra grönsaker och blommor. Den första omgången virket levererades torsdag den 3 juli.

Jobbet med staketet började den 5 juli och och det är tänkt att vi ska jobba varje lördag mellan 10 och 14,

Det som ska göras är dels målning av plank till reparationerna, dels ska vi börja med höjningen.

Till skillnad från arbetsdagarna är staketprojektet inte obligatoriskt – men det genomförs för allas vårt bästa och vi hoppas och tror att uppslutningen av frivilliga krafter kan mäta sig med förra sommarens! Ni som äger borrmaskin med skruvdragare och borr får mer än gärna ta med sig det!
Styrelsen/Kerstin