Skördemarknad och skördefest

Årets Skördemarknad går av stapeln förmiddagen söndagen den 24 augusti. Vi kommer då att ha sedvanlig försäljning av grönsaker, blommor, sylt och saft m.m. som skänkts av oss odlare. I år hoppas vi på rikliga bidrag, inte minst med tanke på våra ”kvadratmeterlotter”. Försäljningen brukar vara populär och välbesökt och ge en välbehövlig förstärkning till föreningens kassa.

I år tänker vi utöka marknaden med en liten ”bar” där våra kunder kan slå sig ner en stund, dricka ett glas hemlagad saft, kanske äta en bulle eller kaka. Vi söker därför saftleverantörer och bull/kakbakare bland er. En enkel saft att göra är rabarbersaft (går ju bra att göra på gammal rabarber).

Vår ordförande Daniela Wallquist och styrelsemedlemmen Åsa Månsson ansvarar för Skördemarknaden. De kommer så småningom att informera om inlämningen av grödor. Ni som är intresserade av att delta vid försäljningen kontakta Daniela eller Åsa – så snart som möjligt!

På eftermiddagen är det dags för vår egen interna Skördefest!
Då går vi på Tipspromenad och sen äter vi gott tillsammans. Ni som vill bidra till den goda maten med exempelvis en paj, ett hembakt bröd, en kaka eller något annat kontakta våra festansvariga Barbro Wikman  och Annika Hermansson.

styrelsen/Kerstin
För kontaktuppgifter se Kerstins mejl.