Syn och arbetsdag

Syn
På förmiddagen lördagen den 27 juni är det syn. Eftersom flera av er är nytillkomna i år vill jag berätta att synen innebär att några från styrelsen går runt i området och kollar på alla lotter och gångar. Vi vill se att man kommit igång med odlingsarbetet och att gångarna är någorlunda fria från växtlighet. Misskött lott eller gång ges anmärkning.

Gemensam arbetsdag 28 juni kl 11
Dagen därpå – söndagen den 28 juni-  är det gemensam arbetsdag med start kl 11. Den avslutas med korvgrillning. Som vanligt vill vi att alla anmäler närvaro respektive frånvaro. Det är viktigt bl.a för inköp av korv med tillbehör.


Vattenläcka

Ni odlare på norrsidan har drabbats stort genom den vattenläcka som uppstått och tvingats bära vatten långa sträckor. Men ge inte upp – även om ni inte märkt det så jobbar vi med problemet som vi hoppas kunna åtgärda snart!

Styrelsen
/Kerstin