Mer staketbygge 18 juli kl 11

Hej alla odlare!
Minns ni förrra sommaren  då vi lördag efter lördag slet med att bygga staketet runt vårt kolonilottsområde? Vi kom i mål – i september stod staketet klart med sina fyra grindar. Det blev en vacker omgärdning, en fröjd för ögat!

MEN -som ni nog märkt- nådde vi inte vår målsättning till hundra procent. Även om den totala mängden rådjur på vår sida om staketet har minskat avsevärt finns det fortfarande intränglingar som mumsar på våra grödor. Det tycker vi inte om och det vill vi sätta P för.  Därför tänker vi komplettera staketet på olika sätt.

Vi inbjuder er att delta i denna komplettering nu på lördag den 18 juli. Vi startar kl 11.

Det bjuds på kaffe och smörgåsar
Du som har en häftpistol – ta med den!.

Det är semestertider så många av er är förmodligen bortresta. Men ni andra – KOM!

Styrelsen
/Kerstin