Skördemarknad 28 augusti

Årets skördemarknad kommer att gå av stapeln söndagen den 28 augusti 2016 kl 11-14. Allt vi säljer är närodlat och har skänkts av oss odlare! Skördemarknaden är en angelägenhet för oss alla och vi i styrelsen hoppas på rikliga bidrag! Skördemarknaden är populär och försäljningen ger en välbehövlig förstärkning till föreningens kassa.

Vi säljer alla sorts grönsaker, sylt och saft, blommor, kryddor mm. Potatis dock undantaget då vi har en stor potatisodling på kvadratmeterodlingen som uteslutande går till marknaden.

I anslutning till marknaden kommer vi att ha en saft- och kaffebar med hembakt. Denna del av marknaden har blivit mycket populär. Således söker vi saftleverantörer och bull/kakbakare.

Det finns mycket att göra en dag som denna. Vi i styrelsen hoppas att många vill vara med och hjälpa till så att vår fina skördemarknad även detta år blir en succé!

Vad vill du bidra med/göra? Meddela oss genom att skicka ett mejl till: sekreterare@gubbkarret.se

Vänliga hälsningar från styrelsen
genom Anja (lott 86)

PS Som traditionen bjuder kommer vi att ha tipspromenad samt skördefest för alla föreningsmedlemmar med början på kl 15. Mer information om arrangemang, anmälningslistor mm kommer. Vill du jobba med festen? Mejla sekreterare@gubbkarret.se