Årsmöte flyttat till 4/6

Med anledning av nuvarande situation, så flyttas årsmötet och den gemensamma arbetsdagen ersätts med enskilt arbete.

Årsmötet är ändrat till torsdag den 4 juni kl 18.00. Vi kommer då, om allt går som planerat att samlas vid föreningsstugan och hålla mötet utomhus. Detta med förhoppning om att läget då är stabilt.

Arbetsdagen den 3/5 utgår. Istället kommer det att finnas en lista uppsatt vid föreningsstugan med uppgifter som behöver utföras. Denna sätts upp redan till påskhelgen och du kan sedan välja valfri uppgift att göra vid tillfälle du själv väljer. Skriv upp ditt namn på listan och pricka av när jobbet är klart.

Den gemensamma eldningen söndag den 3/5 genomförs som planerat. Spara kvistar och grenar du vill elda upp på din lott till detta datum. Från klockan 10.00 finns Iréne på plats och talar om var eldningen sker. Var och en ansvarar för att elda upp sina egna grenar.

Ta hand om er!
Lo